Yksi tehokas tarjouslaskennan ja työmaajohtamisen yhdistävä prosessi

Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa

Palvelu on kehitetty yhteistyössä VastuuGroupin kanssa.
Päivitä tietosi

Hae yrityksiä

Paranna kilpailuetuasi kokeilemalla itse

Työsuoritteiden tilaajatConstlen avulla voit olla varma siitä, että toimittajarekisterissäsi olevien kumppaneiden tiedot ovat aina ajan tasalla. Constlessa voit myös luoda uusia henkilökohtaisia listauksia tai jakaa nämä yrityksessäsi parilla klikkauksella. Enää ei siis tarvitse metsästää kiireen keskellä tarvitsemiasi toimijoita, vaan löydät ne hetkessä Constlen avulla.

Työsuoritteiden tarjoajatTäydentämällä ja päivittämällä omaa yritystäsi koskevia tietoja tavoitat tehokkaasti kaikki tarvitsemasi toimijat. Voit myös lisätä kiinnostavuuttasi täydentämällä profiilisi mahdollisimman kattavasti. Profiilisi muokkaus on helppoa ja onnistuu parissa minuutissa.

Kokeile jo tänään

Keskity olennaiseen

Constle tarjoaa ratkaisuja helpottamaan rakennusalalla toimivien yritysten arkea. Voit ylläpitää toimittajarekisteriä, hakea tietoa muista yrityksistä, sekä nostaa oman yrityksesi näkyvyyttä täydentämällä sen tietoja.

Listat
Ilmainen

Automaattisesti päivittyvä toimittajarekisteri

Esittelyssä Constlen Listat-ominaisuus. Listat on helppokäyttöinen ja aina ajan tasalla oleva toimittajarekisteri, räätälöytynä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Listat-ominaisuus on saatavilla ilmaiseksi kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

Organisoi toimittajarekisterisi helposti kansiorakenteen avulla.
Lisää yrityksiä rekisteriisi suoraan hakutuloksista tai yritysprofiilista.
Yritysrekisterisi päivittyy automaattisesti. Uudet tiedot haetaan päivittäin.

Rikkaat yritysprofiilit

Constle huolehtii siitä että käytössäsi on aina ajan tasalla olevat ja automaattisesti päivittyvät yritystiedot. Voit myös itse täydentää omaa yritysprofiiliasi.

Viimeksi päivitetyt

Yhteistyössä

vastuu group logo